KL
Zitten nu een aantal dagen in KL en om het met een woord samen te vatten: heel bijzonder.
De vlucht, waar we toch wel tegen op zagen was eigenlijk appeltje eitje. De heren hebben geen kick gegeven. Reijer sliep al bij het opstijgen en werd daarna al vrij snel wakker om vervolgens tot middennacht nog een keer ca 10 min, te slapen. Seger heeft de laatste twee uur van de vlucht geslapen dus we hebben heel wat boekjes gelezen, puzzles gemaakt en lego blokjes onder de stoelen vandaan gehaald. We overnachten in het 'Ascott' een fantastisch luxe hotel waar we op de 25ste etage een mega suite hebben (2 slaapkamers, woonkamer, keuken en twee mega badkamers (waar m.n Seger niet onder de douche is weg te slaan. Gelukkig konden we om 09:00 al in checken. Eerste nacht was van korte duur (van 02:00 tot 04:00 hebben de heren rondjes om de tafel gerend). Inmiddels is S. de enige die al helemaal in het locale ritme zit (R. is s'nachts groot feest). We zitten in hartje centrum (naast de P. towers en aan het KLCC park). Eerste dag heel rustig aan gedaan. Gisteren naar de vlindertuin geweest en door de Lake gardens gelopen. Ons hotel ligt tegenover het KL Aquarium en daar zijn we dan vanochtend ook geweest. Groot succes en de heren hebben het nog steeeds over grote en kleine vissen. Vanavond central market en China town bezocht. Laatste was smerige bedoeling en zijn we vrij rap weer vertrokken. In de shopping mall (ook tegenover het hotel) voor EUR 4,= heerlijk avondeten gehaald.
Ik tik dit verhaal overigens in een bijzonder obscure omgeving. Dacht dat KL vergeven zou zijn van de internetcafe's (daarom geen laptop meegenomen). Op straat wat rond gevraagd en kon ergens in een vaag hotel terecht (portier:alle gasten zijn toch weg voor massage en boom boom). Zit nu in een soort van prive gokhal met groot aantal chinesen waar om de tien minuten evenzoveel vrouwen naar binnen lopen (die net 18 zijn). Maar even niet aan denken wie dit toetsenbord allemaal hebben aangeraakt.
Morgen vertrekken we richting Cameron Highlands ongeveer 220km boven KL.
Mennekes toch!
Pas een paar dagen op reis en al zoveel gedaan!
Nu R nog on target in de nacht en dan kunnen jullie misschien een beetje aan uitrusten toekomen!
Heb N het huis laten zien waar S en R strakjes gaan wonen en ze kan niet wachten!
Heel dikke kussen en knuffels van ons allemaal.
He lieve fam,
Klinkt heerlijk!! Leuk dat jullie een blog hebben gestart, ik (en Harold natuurlijk) blijf jullie avontuur zeker volgen!! Geniet lekker van de reis en van elkaar! Liefs Annemiek
lieve faat, heike en mennekes,
hahaha ik krijg al een paar keer post van mennekes, maar begreep niet dat dit van jullie was. dacht iets van carnaval (ja dat ga ik vrijdag vieren in tillies).
wat goed dat jullie een weblog hebben!
helemaal leuk om te lezen.
veel plezier daar
dikke kus!
Hallo wereldreizigers!
Leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van jullie belevenissen! Het klinkt nu al heerlijk en dat pas de eerste dagen. Hopelijk is de kleine meneer inmiddels ook gewend aan de nieuwe tijden, dan kunnen jullie helemaal beginnen met genieten en bijkomen.
Veel plezier!
Hi Fatem,
Elze stuurde mij de link van jullie web log door en ik vind het heerlijk de verhalen te horen en de super mooie fotos te zien. Wat een avontuur!
Heel veel liefs,
Nynke (Elze's zus)