mennekes.reismee.nl

Weer thuis!

Na zo goed als een extra weekje Kuala Lumpur eindelijk de bevestiging van Malaysian Airlines ontvangen dat we naar huis mochten! Wat een fijn bericht want we hadden het wel redelijk gehad. De dag van vertrek bleek echter op het vliegveld al snel dat velen een soortgelijke bevestiging had ontvangen en wij nog zeker 3 uur in de rats hebben gezeten of we daadwerkelijk die dag zouden vertrekken. Na veel pushen, geduld en een ongedurige Reijer bovenop de balie was het dan toch zover: naar huis! De vlucht was redelijk verlopen. Gelukkig waren diverse medepassagiers bereid van stoel te ruilen want drie stoelen totaal verspreid door het vliegtuig was natuurlijk wel erg vervelend. Verder werd er weinig geslapen aan boord en kwamen we behoorlijk doodmoe aan op Schiphol.

Inmiddels zijn we alweer een dikke anderhalve week thuis en went het ritme hier ook wel weer op de een of andere manier. Reijer herkende ons huis niet meer als zijnde ons huis maar als 1 groot speelparadijs met veel enge beesten op 'zijn' kamer. En Seger vond het heerlijk: lekker bruin brood met kaas! Maar ook: 'gaan we vanavond naar een ander hotel??' en 'gaan we zo met de taxi?'. De mannen hebben er ook alweer een weekje creche opzitten en dat ging prima. Ook Reijer vermaakt zich prima in de zandbak en mist papa en mama niet meer iedere minuut. En Seger hebben we maar snel voorzien van nieuwe schoenen toen we erachter kwamen dat 2 maten kleiner niet meer volstond. Tja en papa en mama die doen ook weer gewoon mee..

We kijken terug op een fantastische ervaring! Reizen met kinderen is super. Het was heerlijk zoveel tijd met elkaar door te brengen en te hebben! Het was intensief en we hebben ze zien groeien. Over een tijd(je) zeker weer!!