Gelukkig nieuwjaar
Penang heeft 1 mio inwoners waarvan 65% van Chinese afkomst dus hethele eiland is een feestgebeuren incl. vuurwerk en draken op het Chinese nieuwjaar in te luiden.Vanavond ons laatste nachtje op dit heerlijke plekje en morgen hebben we een semi reisdagje naarMelakka.
De afgelopen twee dagen hebben we meer in het zwembad gelegen dan de afgelopen acht jaar vakantie bij elkaar. De heren zijn niet uit het zwembad te slaan. Vanochtend om 10:00 erin, tussendoor een snelle hap en dito slaapje en dan weer verder plonsen. Na het avondeten ging Reijer wederom met spurt naar het zwembad en voor we hem te pakken hadden stond hij er met zijn kleertjes tot zijn middel in. Het is zelf zo erg dat als we het bad op de badkamer laten vollopen ze er zelf in klouteren dus je kunt ze geen moment uit het oog verliezen.Verderzit Segerin de ' overtreffende trap ik' fase. Is van mij, ik eerste Neehe ikke eerste. Nee Reijer niet doen is van Seger.
Naast het zwembad hebben we nog een trein genomen naar Penang hillstation met op het eindstation een prachtig uitzicht over Penang. Verder stikte het erg enorm van de dikke spinnen dus Faat heeft er niet veel van meegekregen. En wat erg geestig was is dat we Kim, de juf van het Mouwtje nog tegenkwamen in de trein. Reijer herkende haar niet eens (bedankt Kim voor al je goede zorgen) en Seger begreep er echt helemaal niets van. Kim, die hoort toch op het Mouwtje??
Tot Melakka!
Leef Mennekes,
Ut Woar op zondagmorrege, de deur stond op unne kier, doa kaom get binne drieve, al op a gries pepier....
Veer zitte hey tot de kneeie in de snie en zien gistere met bomma en bompa carneval goan viere.
Veer verheuge us hiel erreg dat geer volgend joar misschien auch debie zeet!
Veel poene vaan uch Nichekes
mooi om lezen die verhalen en om jaloers op te zijn! Best verstandig om er enkele maanden tussen uit te trekken. Geniet ervan, wij zullen ondertussen rustig verder werken...
Evelien, amélie, nils bo en koen
Wat leuk om jullie reisverhaal te lezen, jullie zien er ook heel ontspannen uit op de foto's (de mennekes ook, ze zijn vast gewend aan het nieuwe ritme!)! Hier nog steeds sneeuw, kou en inderdaad carnaval voor de zuiderlingen. Veel plezier en tot het volgende verslag! liefs van Sas Jan Gijs en Roos
Mennekes,
Gisteren heb ik jullie kaart gekregen. Heel erg lief, dank je wel! Jullie staan er allebei zo gelukkig en tevreden op, het deed me echt goed dat te zien!
Veel kussen
Nadeche
Lieve Seger,
Van harte proficiat met je verjaardag!
Al 3 jaar! Echt een grote vent al!
Wij wensen je een mooie dag en
geven je veel poene vaanoet mestreech.
Bomma en Bompa komen je kadootje persoonlijk afgeven:)
XXX
Vandaag is het 1 maart... Ei, ei, ei en we zijn zo blij...Seger van harte gefeliciteerd met jouw derde verjaardag. Maak er een mooie dag van grote vent! Liefs en ook aan jouw papa, mama en broertje.Monique, JM, Tess, Melle en Tjalling