Het strand van AO Nang
Eergisteren vanuit Melakka taxi naar KL genomen en vandaaruit gevlogen naar Phuket en vervolgens nog ruim 2,5 uur richting AO Nang.
Melakka had een erg mooie oude binnenstad maar aangezien het na oud en nieuw nog een soort vn vakantie was leek het wel het Volendam van Maleisie. Zowel de reis naar Melakka als die naar AO Nang (toch beiden een uurtje of zeven) hebben de heren wonderwel doorstaan. Geen kick en vliegen is een groot feest. Wat een reishelden! Hier in Thailand krijgen de heren nog meer aandacht en met name Reijer die daarintens vangeniet. Seger heeft m.n na korte nachten alleen maar zin om te klieren, Uiteraard is Reijer hiervan de dupe. Tja keerzijde van een fantastische trip als deze is toch met z'n allen op een kamer (ook al zijn deze vaak groot)). Zo gingen vanochtend de gordijnen om 6:15 dan toch maar open en zaten we om 8:00 op de rug van een olifant (je kunt dus wel veel doen op een dag). Fatem was de enige die met wat angst op de olifant stapte en Reijer lag halverwege te tukken. Seger vond het zoals was te verwachten helemaal geweldig. Vanmiddag hebben weheerlijk onder de bomen aan het strand gehangen (Seger natuurlijk niet van het strand af te krijgen) en Reijer heeft zowaar een paar tellen op het zand gestaan (toch nog even wennen maar met het zwembad is dat ook helemaal goed gekomen). Het hele strand is volgebouwd met massagehuisjes waar de hele dag door de thaise dames aan het werk zijn. Fatem heeft zich aan het einde van de middag dan ook heerlijk onder handen laten nemen middels een uitgebreide pijnlijke maar toch ook wel erg ontspannende Thaise massage. Morgen vertrekken we met de boot naar het eiland Koh Lanta voor nog meer genot en ontspanning!
Hey faat en fam
Wat fijn een massage....
Gezellig met de family op een olifant!
Veel plezier!
hier OS (vannacht weer sven) en val van kabinet.
nu lekker weekend, maar niet zulke spannende avonturen als jullie....
tot mails
liefs elze
Hi lieve reisvrienden,
Wat een heerlijke reisverhalen....wat moeten jullie volop genieten en vooral jullie mennekes.Wat een belevenis voor ze...Ga Cas morgen vertellen dat jullie op een olifant gezeten hebben....met foto natuurlijk! dat zal hij wel "cool" vinden! Wij doen hier ondertussen de reptielen dierentuin in Vlissingen...toch even een ander verhaal! Volgen jullie verhalen op de voet, tot snel! X 3xC+L
Hoi Heike,
wat leuk al die foto's en verhalen. Ik vind het echt een reuze actie van jullie: ik vind naar Frankrijk gaan met 2 kids al een onderneming..
geniet ze: hier alles hetzelfde.
groet ook aan Fatem natuurlijk, leonica
Lieve Fatem, Heike, Seger en Reijer,
Wat een mooie tijd hebben jullie zo te lezen! Het ziet er allemaal geweldig uit. Geniet er nog lekker van de aankomende weken.
We willen Seger alvast een hele fijne verjaardag toewensen voor maandag! 3 jaar al!
Happy Birthday!
Liefs
Marouscha, Herman en Katrina
Hi Seger,
Gefeliciteerd met je 3de verjaardag! Mama en papa hebben vast een grote taart voor je geregeld met 3 kaarsjes, laat je lekker verwennen! Dikke verjaardagskus van Cas, Lise, Chiel en Lot
Hoera, hoera, er is er één jarig vandaag en dat is Seger! Drie jaar, wat een grote vent! Met de voetjes in het zand en de handjes in de taart, wat een prachtige verjaardag! Fijne dag met elkaar. Liefs en groeten van Gijs, Roos, Jan en Sas
hoera, hoera, Seger is 3 jaar!!!
wij hebben op jouw verjaardag een lekker stukje taart
gegeten, jij ook?
een hele fijne vakantie gewenst en lekker "zwemmen" !
groeten van ons allen!!!